Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı montajı ağız ağıza hevesli şekilde binalması gereken ve imalatta aklı başında şekilde ortaya çıkan üründe kusur gestaltlmaması gereken bir emeklemdir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın anında üstelik kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının nasıl açıldığını izhar etmek gerekir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müntesip her detaya değindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Hiç küşüm namevcut ki yangın felaketi, yıl içinde yaşama yitirilmesine illet olan en şanlı etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kısaca bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem de mal kaybına sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle de ali strüktürda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında can ve finans kaybı arkaış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Dairesel yangın merdivenleri ekseriya çelik veya betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden strüktürlmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda eminği çıkarmak derunin mukteza mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasarım ayrıca elementlere karşı himaye sağlamlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı midein yangın kapısı insanların dumandan zehirlenmesine pürüz olan evgin kondisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tamlık kalabalık olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

İşaretlendirmeler: Acil durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı davranışaretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” ovası kâin kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile içeriden hariçya esaslı açılmaktadır.

Bu baplar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki tahliye konulemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı terk etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page